NICARAGUA LAS MORENITAS

Nou

AROMA: ciocolată, vanilie
GUST: aciditate placută, densitate medie
RECOMANDARE: IBRIK, ESPRESSO, BREWING

În zonele muntoase din Nicaragua, nord-vest de orașul Jinotega, într-o zonă de pădure tropicală la mijlocul muntelui este proprietatea Morenitas. Ferma este într-un climat subtropical, cu temp. anuale de 15-26°C. Aceste condiții geografice sunt ideale. 







Detalii

879 Produse

28,90 lei

Specia:
ARABICA
Regiunea:
JINOTEGA
Ferma:  
LAS MORENITAS
Varietate:
R. CATUAI, CATURRA
Mărime:
16 /18 (7MM)
Altitudine:
1230M
Procesare:
PRIN SPĂLARE                 
Cafeaua din Nicaragua este clasificată conform cu altitudinea zonei de producţie. Mai mult, cafelele produse în munţii din regiunile Jinotega şi Matagalpa care sunt numite deseori şi cu numele zonei de producţie.
Cafeaua din Nicaragua oferă o gamă largă de arome. Unele arome sunt asemănătoare cafelei mexicanilor din Oaxaca cu o aromă mai pronunţată de aciditate. Altele sunt uşor citrice clare, precum cele din Dipilto ce aparţine departamentului Nueva Segovia.
Soiurile botanice sunt folosite tradiţional Typica cu Bourbon şi predominant Maragogype, împreună cu Caturra şi Pacas. Încă se mai găsesc soiuri Catimor mai puţin dorite după ce au trecut 10-20 de ani de la "nebunia catimor”.







Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: