Localizată în departamentul El Quindio din sectorul renumit al Columbiei cunoscut sub numele El Eje Cafetero, ferma  La Argelia  se află situată la o altitudine perfectă (1580-1900m) şi produce o cafea delicioasă! Dulce, cu un buchet aromatic complex în care predomina notele de fructe (portocale, piersici). La Argelia este o fermă de dimensiuni mici, ce produce 150-300kg pe lună.

  Faptul că este situată pe malul unui râu, într-o zonă cu umiditate specifică, cu ploi permanente îi conferă cafelei caracteristici speciale.

  Culeasă manual, cireaşă cu cireaşă , cu mare atentie şi grijă, de către echipa lui Amparo Herrera, proprietarul fermei, cafeaua este procesată umed, cu apă naturală de izvor si uscată la soare. Te vei bucura de o cafea aromată cu tente de caramel, migdale, foarte dulce, cu o aciditate citrică pronunţată, de portocale şi un corp mediu.

Pentru mai multe informații despre cafeaua de specialitate, metode de preparare, educație, training, COMENZI vizitați site-ul nostru.

Sau ne puteţi vizita în magazinele noastre de specialitate: 1. IULIU MANIU 12- MILITARI  ||  2. STR. GĂRII INCINTA MINISTERULUI TRANSPORTURILOR INTAREA E  ||  3. STR. DINICU GOLESCU INCINTA MINISTERULUI TRANSPORTURILOR INTRAREA C