În 1888 cafeaua din Guatemala a fost premiată, la Fest Mondiale ce a avut loc în Paris ca fiind un produs excelent.  Finca El Pilar  este situată în vârful dealurilor, chiar în afara oraşului San Juan Sacatepequez.

  Ferma în sine este mare şi se întinde pe 2000 de hectare, dar zona înalta 1500 - 2000 m pentru cafeaua de specialitate este restrânsă la doar 80 de hectare, restul terenului este acoperit de pădure şi culturi de porumb. Istoria fermei El Pilar începe în secolul al 17-lea, iar cafeaua a fost cultivată aici de la sfârşitul anilor 1800.

  Astăzi Guatemala are o infrastructură solidă pentru sprijinul producătorilor de cafea. Piaţa cafelei de specialitate a devenit mai atractivă pentru producătorii din Guatemala.

Pentru mai multe informații despre cafeaua de specialitate, metode de preparare, educație, training, COMENZI vizitați site-ul nostru.

Sau ne puteţi vizita în magazinele noastre de specialitate: 1. IULIU MANIU 12- MILITARI  ||  2. STR. GĂRII INCINTA MINISTERULUI TRANSPORTURILOR INTAREA E  ||  3. STR. DINICU GOLESCU INCINTA MINISTERULUI TRANSPORTURILOR INTRAREA C