Guvernul Dominican a stabilit 7 zone distincte de cultivare, fiecare cu un microclimat propriu, rezultând o varietate mare de profiluri aromatice şi gustative. Aceste zone sunt: Gibao, Barahona , Noroeste, Neyba, Sierra Sur, Sierra Occidental si Sierra Central.

  Cafea crescută la altitudine mare în regiunea Barahona este considerată a fi una din cele mai bune cafele de specialitate din San Domingo, are gust bogat şi aciditate ridicată. Cafeaua din Barahona este considerată similară cu cele mai bune cafele din Jamaica. Estimativ, pe teritoriul ţării se plantează în proporţie de 90% varietăţi de Typica şi în restul regiunilor soiurile Bourbon, Caturra, Catuai şi Mundo Nuovo.

  Cele mai bune cafele Dominicane sunt culese bob cu bob, doar cele coapte, apoi uscate la soare, pe terase ridicate. Majoritatea fermelor de cafea din Republica Dominicană sunt mici şi o mare parte a cafelei este crescută organic, cultivată la umbra copacilor de brad, guava şi copaci de macadamia.

Pentru mai multe informații despre cafeaua de specialitate, metode de preparare, educație, training, COMENZI vizitați site-ul nostru.

Sau ne puteţi vizita în magazinele noastre de specialitate: 1. IULIU MANIU 12- MILITARI  ||  2. STR. GĂRII INCINTA MINISTERULUI TRANSPORTURILOR INTAREA E  ||  3. STR. DINICU GOLESCU INCINTA MINISTERULUI TRANSPORTURILOR INTRAREA C