Solul din  Costa Rica  conţine un grad de aciditate uşor tropicală, produsă de cenuşa vulcanică pe care o conţine. Pământul este foarte bogat în materii organice şi ajută rădăcinile plantei să se stabilizeze şi să crească foarte repede, menţinând umiditatea şi facilitând oxigenarea.

  Mai mult de 70% din producţia naţională, provine de la munte, la altitudini de la 1000M pâna la 1700M. Temperaturile constante care fluctuează doar intre 17 si 23 de grade celsius, soarele nu foarte arzător şi ploile constante fac din Tarrazu Valley unul dintre cele mai apreciate locuri pentru producţia cafelei. Costa Rica este singura ţară din lume, care prin decret prezidenţial (04.11.1989) prevede că numai varietăţi ale speciei arabica pot fi plantate pe spaţiul ţării.

Pentru mai multe informații despre cafeaua de specialitate, metode de preparare, educație, training, COMENZI vizitați site-ul nostru.

Sau ne puteţi vizita în magazinele noastre de specialitate: 1. IULIU MANIU 12- MILITARI  ||  2. STR. GĂRII INCINTA MINISTERULUI TRANSPORTURILOR INTAREA E  ||  3. STR. DINICU GOLESCU INCINTA MINISTERULUI TRANSPORTURILOR INTRAREA C