În mod natural cu aciditate şi cofeină scăzută, în comparaţie cu alte soiuri de arabica, mai uşoară decât Sidamo, cafeaua etiopiană  Limu Bufata  are aromă îndrăzneaţă şi un buchet special ce este simultan, fructat si dulce. Gustul unic al cafelei Etiopia Limu se datorează zonei de cultivare.

  În regiunea de sud-est a ţării, alături de banane, scorţişoară si plantaţiile de ceai, nu foarte departe de Addis Abada, capitala Etiopiei, boabele de cafea Limu sunt denumite cele mai aromate din Africa si este în mod natural cafea de specialitate. Este o cafea procesată natural, uscată pe paturi ridicate la soare.

  Proprietarul se mândreşte cu utilizarea resurselor sale, de pe urma plantaţiei, pentru a finanţa programe şcolare locale şi de a ajuta fermierii din zonă să îşi îmbunătăţească producţia de cafea.

Pentru mai multe informații despre cafeaua de specialitate, metode de preparare, educație, training, COMENZI vizitați site-ul nostru.

Sau ne puteţi vizita în magazinele noastre de specialitate: 1. IULIU MANIU 12- MILITARI  ||  2. STR. GĂRII INCINTA MINISTERULUI TRANSPORTURILOR INTAREA E  ||  3. STR. DINICU GOLESCU INCINTA MINISTERULUI TRANSPORTURILOR INTRAREA C