Situată la o altitudine de 1500-1700m, în regiunea Muyinga, pe un sol argilos-nisipos, ferma detine 7 staţii de procesare umede şi colectează cafea de la peste 28 216 de fermieri. Este foarte atent selecţionată pentru a exporta o cafea spalată de cea mai bună calitate, grad Speciality, dimensiunea bobului peste 15. O atenţie deosebită se acordă controlului calităţii. Pentru a se asigura o cafea de cea mai bună calitate, aceasta se culege manual, cireaşa cu cireaşa.

  La staţia de procesare, cireşele sunt sortate si decorticate imediat dupa recepţionarea acestora. Procesul de fermentare durează între 12 si 16 ore, iar uscarea se face la soare pe mese ridicate. Fiecare statie este dotată cu câte 200 astfel de mese. Varietatea de cafea a fermei este peaberry bourbon şi prezintă note florale, de piersici, coacăze roşii, o aciditate de vin si o corpolenţă medie.

Pentru mai multe informații despre cafeaua de specialitate, metode de preparare, educație, training, COMENZI vizitați site-ul nostru.

Sau ne puteţi vizita în magazinele noastre de specialitate: 1. IULIU MANIU 12- MILITARI  ||  2. STR. GĂRII INCINTA MINISTERULUI TRANSPORTURILOR INTAREA E  ||  3. STR. DINICU GOLESCU INCINTA MINISTERULUI TRANSPORTURILOR INTRAREA C