Mexicul  este unul dintre cei mai mari producători de cafea din lume. O mare parte este cultivat organic şi o serie de programe de certificare, cum ar fi "Utz Kapeh", "Rainforest Alliance" şi "Transfair" sunt active în ţară. Cea mai bună regiune de cultivare este zona muntoasă din Chiapas. Cafeaua este echilibrată şi uşoară cu o aciditate excelentă şi arome variate.

   Sanroke a dezvoltat un proces unic, folosind apă limpede si curată din gheţarii de pe cel mai înalt si cel mai frumos munte din Mexic, Pico de Orizaba. În acest proces de decofeinizare, boabele verzi de cafea sunt scufundate în apă aproape fiartă pentru a li se extrage cofeina.

   Apa conţine componentele solubile ale cafelei, ce ţin de gustul cafelei, astfel încât în timpul extracţiei cafeinei, cafeaua îşi menţine toate componentele originale. Pentru a separa cofeina, apa trece printr-un filtru special. Acest lucru duce la o apă saturată cu elemente de aromă şi gust, care este folosită din nou în procesul de extracţie. Rezultatul acestui proces este o cafea cu cofeină în proporţie de 0 ,01%. Este cultivată la o altitudine între 1200 -1600m, produsă de o cooperativă importantă. Cireşele sunt culese manual. Se decortichează, şi se lasă la fermentat.

   Uscarea se face pe paturi ridicate la soare. Varietatea este Mundo Novo.

Pentru mai multe informații despre cafeaua de specialitate, metode de preparare, educație, training, COMENZI vizitați site-ul nostru.

Sau ne puteţi vizita în magazinele noastre de specialitate: 1. IULIU MANIU 12- MILITARI  ||  2. STR. GĂRII INCINTA MINISTERULUI TRANSPORTURILOR INTAREA E  ||  3. STR. DINICU GOLESCU INCINTA MINISTERULUI TRANSPORTURILOR INTRAREA C