Obiceiurile legate de cafea ale celor mai mulți oameni sunt profund înrădăcinate. Dar vremurile acestea se schimbă, și cu ele un întreg val nou de inovare a cafelei. Citește mai departe și fi cu un pas înaintea cafelei de mâine.

 

  TEHNOLOGIA VA AJUNGE LA ORIGINI  

Cele mai multe ferme de cafea au încă o tehnologie învechită, dar inovații, cum ar fi uscătoare mecanice pot grăbi procese care în mod obișnuit, durau trei săptămâni, să se realizeze într-o singură zi.

 

  CAFEAUA CA MARFĂ VA DEVENI MAI PUȚIN FRECVENTĂ  

La fel ca și în cazul berii artizanale, ce a luat o cotă de piată de la producătorii de bere tradiționali, se va întâmpla cu cafeaua de specialitate.

 

   AGRICULTURA DURABILĂ VA DEVENI MAI FRECVENTĂ  

Mai mulți consumatori încep să realizeze pericolele agriculturii de fabrică, și sentimental de responsabilitate socială se va aplica și în cazul fermelor de cafea. Probleme cum ar fi salariile agricultorilor și schimbările climaterice vor deveni cunoștințe commune, și mai mulți bani vor ajunge la agricultorii responsabili, lucru ce va fi remarcat și de vecinii lor.

 

  OAMENII VOR FI DISPUȘI SĂ PLĂTEASCĂ MAI MULT  

Consumatorii din Asia, cheltuiesc 20$ pentru o cană de cafea de înaltă calitate; această tendință va ajunge, în cele din urmă, și în Europa.

 

  GUSTUL CAFELEI SE VA SCHIMBA  

Este ușor de uitat că, defapt, cafeaua este un fruct. Odată cu creșterea popularității magazinelor specializate de cafea, aromele fructate vor deveni mai proeminente.

 

  INVERGO  

Metodele alternative de preparare sunt la modă în cercurile cunoscătorilor și comoditatea este o tendiță peste tot.

 

  INTERNETUL LUCRURILOR VA INCLUDE ȘI MAȘINILE AUTOMATE DE CAFEA  

O pereche de mașini de cafea foarte scumpe a ieșit pe piață cu capacitate wi-fi, astfel încât pot descărca și executa rețete de cafea de la prăjitorii pentru cel mai bun mod de a preparare boabele lor specifice.

 

  LAPTELE ȘI ZAHĂRUL VOR DEVENI MAI PUȚIN POPULARE  

Și aprecierea aromelor complexe ale cafelei este în creștere. Oamenii vor fi mai puțin tentați să trezească cafeaua cu lapte și zahăr.