La birou totul este despre de productivitate, iar productivitatea este totul despre cafea. În aceste zile nu există scuză pentru o cafea cu gust prost, chiar dacă trebuie preparată într-o pauză scurtă. Trebuie doar să iei lucrurile în propriile mâini. De aceea, am alcătuit o listă cu 11 sfaturi simple pentru a duce cafeaua de birou de la nămol la spectaculos. Sau cel puțin ceva aproape de spectaculos.

 

 1| CUMPĂRĂ BOABE ÎNTREGI ȘI O MAȘINĂ DE MĂCINAT 

Cel mai simplu mod de a îmbunătății calitatea cafelei, este să o macini chiar înainte de a prepara cafeaua, și puteți găsi o râșnița potrivită pentru sub 150lei. Întregul birou vă va mulțumi.

 

 2| DU-TE LA MAGAZINELE LOCALE DE CAFEA

Cafeaua prăjită la tine în oraș, va fi întotdeauna mai proaspătă și , prin urmare, băutura va fi mult mai savuroasă decât brandurile international. Cele mai multe echipe locale de prăjire a cafelei au distribuitori pentru clădirile cu birouri, pentru a ajuta la eficientizarea procesului de livrare a produsului lor. Suna prăjitorul dumneavoastră preferat și te va îndrepta în direcția cea bună.

 

 3| LANSAȚI UN CLUB DE CAFEA | 

În cazul în care biroul refuză să cedeze la practicile sale de cafea din lumea a treia, află câteva persoane ce gândesc asemănător și împreună formați o bandă de tocilari ai cafelei. Atribuie o persoană diferită pentru a cumpăra cafea în fiecare săptămână și pentru a prepara un mare french press, în fiecare dimineață.

 

 4| RENUNȚĂ LA CAPSULE | 

Există o mulțime de motive pentru a scăpa de cafeaua în capsulă, dar, probabil cea mai convingător este faptul că plătești mai mult pentru cafeaua în capsulă, chiar și decât cea mai bună cafea proaspăt prajită. Alături de calitate, sacrifici și Pământul.

 

 5| OBȚINE O METODA DE PREPARARE | 

Pentru mai puțin decât costul unui aparat cu capsule, companiile de cafea vă pot dota biroul cu aceleași metode de preparare, ce sunt folosite de profesioniști și vă asigură mereu aprovizionarea cu cafea de înaltă calitate.

 

 

 6| UTILIZAȚI ZAHAR BRUT | 

Deși s-ar putea salva câțiva lei cu chestia albă, zahărul brut, nu numai că adaugă un gust mai bogat (ei spun că e din melasă naturală), dar conferă un efect placebo delicios. Pentru băuturi cu gheața, siropul simplu se va amesteca mult mai uniform cu cafeaua.

 

 7| IA LUCRURILE ÎN PROPRIILE MÂINI | 

O mașină de măcinat manuală și o metodă de preparare (precum Aeropress sau V60), pot fi ușor de depozitat într-un sertar de birou. Se combină cu apă clocotită și ai o ceașcă de calitate la birou. Adaugă un termos frumos în ecuație și gata pentru a doua zi.

 

 8| ÎNCERCAȚI PRESA FRANCEZĂ SAU METODELE DE INFUZARE | 

În timp ce metode de infuzare precum Hario V60, este perfect pentru prepararea unei singure cești, Chemex și French Press pot fi folosite pentru maxim 10 căni de cafea, odată și va păstra cafeaua caldă pentru aproape o oră.

 

 9| MARCHEAZĂ CANA | 

’Cine știe cât de mult timp a stat cana de cafea acolo’, aspus fiecare persoană care a lucrat într-un birou vreodată. Asigirați-o cu o notă când a fost preparată și va fi mult mai probabil șă o aruncați la coș, odată ce i-a trecut timpul.

 

 10| FOLOSIȚI APĂ FILTRATĂ SAU DISTILATĂ | 

Indiferent de metoda de preparare a cafelei, cafeaua este 99% apă, astfel încât calitatea apei face o mare diferență.