În lume, obiceiurile consumul de cafea variază dramatic. Pentru a demonstra că de mult variază aceste obiceiuri și preferințe, de la cultură la cultură, am căutat detalii cu privire la modul în care alte persoane consuma cafeaua. Aici sunt 8 obiceiuri international, pentru a vă oferi o noua perspectivă asupra băuturii de dimineață.

 

 | SIFONUL ESTE CA UN STAR ROCK ÎN JAPONIA | 

Concursuri pentru barista există peste tot în lume, dar în Japonia alegerea este sifonul: o inventive științifică adusă de olandezi în Japonia în 1600. Le puteți vedea, ocazional, în magazinele de cafea, dar această tehnică de preparare a cafelei este în esența o formă de artă în Japonia.

 

 | NORVEGIENI PREFERĂ CAFEAUA PRĂJITĂ MAI SLAB | 

În timp ce americanii tind să favorizeze cafeaua prăjită intens, cu caracteristici mai întunecate (afumat, ciocolatiu), norvegienii preferă o prăjeală mai slabă ce va ajuta prezența aromelor unice din diferitele soiuri de boabe. Acest stil a prins, iar în aceste zile, tocilarii cafelei folosesc termenul ‘roasty’ ca un termen peiorativ.

 

  | INDIA O SERVEȘTE CU CICOARE | 

Cicoarea este o floare violet, cu rădăcină savuroasă, și adăugarea acesteia în cafea este cel mai popular stil de a consuma cafeaua pentru 1,8 miliarde de oameni ce trăiesc în India. Ei o prefer deoarece metoda de preparare a cafelei, necesită o picurare lungă și lentă, iar cicoarea ajută la prelungirea extracției. În America a devenit un aditiv popular, în timpul războiului civil, atunci când portul a fost blocat de la importurile cu cafea.

 

 | MAJORITATEA COLUMBIENILOR BEAU O CAFEA NEAGRĂ, NUMITĂ TINTO | 

Columbia produce cu siguranță, unele dintre cele mai bune boabe din lume, dar cei mai mulți columbieni beau de fapt, o cafea neagră numită ‘tinto’. Este, în general, de calitate scăzută, de multe ori preparată din praf de cafea instant, și vândut în termos pe stradă pentru câțiva ‘pesos’. A fost un impuls local, în ultimii ani, pentru a îmbunătății și extinde cultura cafelei și ca rezultat în columbienii au început să se bucure de înalta calitate a cafelei din țara lor.

 

 | OLANDEZII AU CEA MAI GRAVĂ DEPENDENȚĂ DE CAFEA | 

Potrivit rapoartelor, olandezii consumă 2.4 căni pe cap de locuitor, în fiecare zi. Este aproape de două ori mai mult decât cea de a doua tără cea mai dependent, Finlanda, și de aproape trei ori mai mare decât aportul zilnic mediu American. În ciuda calității boabelor, cafeaua la capsulă, a devenit extreme de populară, în casele olandezilor.

 

 | SPANIOLII AU FOST HIPSTERII ORIGINALI AI CAFELEI 

În acese zile, în cazul în care un designer graphic cu opinii serioase privind metodele de procesare a cafelei, comandă o băutură espresso pe bază de lapte, șansele sunt să fie un ‘cortado’. Băutura momentului este, practice, o cafea cu lapte în miniature: un shot de espresso cu o cantitate mica de cremă de lapte. Recent a început să apară pe meniurile cafenelelor din toată lumea.

 

 | ITALIENII NU BEAU CAPPUCINNO DUPĂ - AMIAZĂ | 

Cappucinno își are originea în Italia și este considerat un mic dejun bine echilibrat, dar aproape niciodată nu veți vedea un Italian consumănd unul după amiază, deoarece îl consideră periculos pentru digestie.

 | BRAZILIENII PREPARĂ CAFEAUA CU APĂ ÎNDULCITĂ | 

Brazilia este cel mai mare producător mondial de cafea și al doilea cel mai mare consummator și în mod traditional cele mai populare metode de preparare, au ca rezultat o ceașcă numită ‘cafezinho’. Se traduce aproximativ, o cană mica, dar ceea ce face acest lucru diferit este faptul că zahărul este amestecat în apă înainte de a se fierbe, rezultând într-o ceașcă mult mai dulce.