COLUMBIA SAN AUGUSTIN

Nou

AROMA: ciocolată şi migdale prăjite
GUST: corpolent, echilibrat, dulce cu aciditate malică
RECOMANDARE: BREWING, ESPRESSO, IBRIK

Cireșele sunt culese bob cu bob, selecționând numai boabele coapte. Apoi sunt spălate și lăsate la fermentat. Este o cafea excepțională, corpolentă, cu un gust plăcut cu tente de ciocolată și migdale prăjite.







Detalii

400 Produse

27,90 lei

Specia:
ARABICA
Regiunea:
ARMENIA
Ferma:  
COOP.
Varietate:
CATURRA, CASTILLO
Mărime:
16/18 (7MM)
Altitudine:
1000-1200M
Procesare:
PRIN SPĂLARE       
Columbia este una din puţinele ţări care exportă cafeaua sub numele ţării. Columbia este în top trei producători de cafea din lume. Principalul soi cultivat este arabica, precum şi un pic de robusta. Regiunile de cultivare sunt situate la poalele Anzilor, unde arbuştii pot beneficia de climat usor. Cele mai importante domenii de cultivare sunt Medellin, Armenia si Manizales. Cafeaua din aceste regiuni este vândută sub abrevierea "MAM".
Clasificarea calităţii în Columbia este Exlcelso, Supremo și UGQ (Unusual Good Quality). Aceste diferenţieri în jurul valorii, nu au fost de foarte mult timp, FNC (Federacion Nationale de Cafeteros) a insistat pentru a nu face nici o distincţie de calitate pentru produsele exportate. Cu toate acestea, între timp au fost recunoscute caracteristici speciale ale solului sau condiţii de microclimat; pentru acest motiv, anumite soiuri de cafea au fost emise cu descrieri extinse si certificate.







Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

1 alte produse din aceași categorie: