BURUNDI BUTIHINDA

Nou

AROMA: florală, piersici
GUST: coacăze roşii, corp mediu, aciditate de vin
RECOMANDARE: IBRIK, BREWING, ESPRESSO

O atenție deosebită se acordă controlului calității. Pentru a se asigura o cafea de cea mai bună calitate. Aceasta se culege manual, cireașă cu cireașă. La stația procesare, cireșele sunt sortate și decorticate, imediat după recepționarea acestora.












Detalii

399 Produse

33,90 lei

Specia:
ARABICA
Regiunea:
MUYINGA
Ferma:  
BUTIHINDA STATION
Varietate:
BOURBON PEABERRY
Mărime:
13-16 (6MM)
Altitudine:
1500-1700M
Procesare:
PRIN SPĂLARE
Situată la o altitudine de 1500-1700m, în regiunea Muyinga, pe un sol argilos-nisipos, ferma detine 7 staţii de procesare umede şi colectează cafea de la peste 28 216 de fermieri.
Este foarte atent selecţionată pentru a exporta o cafea spalată de cea mai bună calitate, grad Speciality, dimensiunea bobului peste 15. O atenţie deosebită se acordă controlului calităţii. Pentru a se asigura o cafea de cea mai bună calitate, aceasta se culege manual, cireaşa cu cireaşa. La staţia de procesare, cireşele sunt sortate si decorticate imediat dupa recepţionarea acestora. Procesul de fermentare durează între 12 si 16 ore, iar uscarea se face la soare pe mese ridicate.
Fiecare statie este dotată cu câte 200 astfel de mese. Varietatea de cafea a fermei este peaberry bourbon şi prezintă note florale, de piersici, coacăze roşii, o aciditate de vin si o corpolenţă medie.












Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: