AMERICA CENTRALĂ
ORIGINI GEOGRAFICE
În America Centrală, veți găsi aciditate variabilă, dar de obicei boabele de cafea din această regiune sunt cunoscute pentru echilibrul lor, ceea ce face bine oamenilor la începutul relației lor cu cafeaua proaspăt prajită. Nici prea amare, nici prea acide cu arome catifelate cum ar fi ciocolata. Costa Rica este cunoscută pent...
ORIGINI GEOGRAFICE
În America Centrală, veți găsi aciditate variabilă, dar de obicei boabele de cafea din această regiune sunt cunoscute pentru echilibrul lor, ceea ce face bine oamenilor la începutul relației lor cu cafeaua proaspăt prajită. Nici prea amare, nici prea acide cu arome catifelate cum ar fi ciocolata. Costa Rica este cunoscută pentru cafeaua corpolentă, în timp ce, dacă te duci spre vest în Mexic, vei găsi ceva un pic mai ușor. Ambele tendințe, spre omogenitate și spre diferențiere, sunt expuse în America Centrală. În America Centrală se cultivă în mod clasic, patru varietăți, Bourbon, Caturra, Catuai și Typica ce sunt procesate prin variații ale metodei prin spălare.
Mai multe

AMERICA CENTRALĂ  Nu există produse în cadrul acestei categorii.