AMERICA DE SUD
ORIGINI GEOGRAFICE
Cafeaua din America Latină este cultivată de-a lungul coloanei muntoase, din sudul Mexicului prin America Centrală, Columbia, Bolivia și Peru, precum și în zonele muntoase din insulele mai mari din Caraibe, și pe platourile înalte din Brazilia. Cele mai bune cafele din Americi, prezintă o aciditate vie și o băutură curată, sim...
ORIGINI GEOGRAFICE
Cafeaua din America Latină este cultivată de-a lungul coloanei muntoase, din sudul Mexicului prin America Centrală, Columbia, Bolivia și Peru, precum și în zonele muntoase din insulele mai mari din Caraibe, și pe platourile înalte din Brazilia. Cele mai bune cafele din Americi, prezintă o aciditate vie și o băutură curată, simplă. Ele oferă ceea ce pentru un nord-american reprezintă experiența normativă a unei băuturi bună. În cadrul acestei familii foarte largi de cafele, există multe varietăți în rezultatul și caracterul băuturii. Cafele crescute la altitudine mare din America Centrală și Columbia tind să aibă fie corpolente și cu o aciditate intensă. Aceste cafele atrag amatorii din școala veche. Cele mai bune soiuri din Nicaragua sunt cărnoase și corpolente. Cafeaua cultivată la înălțimile mai joase din America Centrală tind să aibă un profil aromatic uniform și catifelat. Caracterul clasic al soiurilor din America Latină derivă parțial din claritatea aromei obținută prin prelucrarea umedă. Cafele din Brazilia oferă o gamă mai largă bazată pe o varietate mai mare privind metodele de prelucrare.
Mai multe

AMERICA DE SUD  Nu există produse în cadrul acestei categorii.

Subcategorii